۱- بودجه خودتون رو تنظیم کنید
۲- کلمات کلیدی تون رو تنظیم کنید
- کلمات کلیدی شامل نام برند: این واضحه که حتما باید نام کسب و کار خودتون رو در لیست کلمات کلیدی داشته باشید.
- کلمات کلیدی رقابتی: علاوه بر نام تجارتتون، یه سری کلمات کلیدی رقابتی انتخاب کنید که در مراحل بالاتر در نتایج جستجو نمایش داده بشه.
- کلمات کلیدی جزئی تر و بلندتر: از ابزارهای ایجاد کلمات کلیدی استفاده کنید و کلمات کلیدی خودتون رو جزئی تر و دقیق تر کنید. برای مثال فرض کنید شما دارای یک مغازه کوچک ماست فروشی هستید. کلمه کلیدی شما میتونه “بهترین ماست چکیده تهیه شده ازشیر گوسفند” باشه. شاید شما برای همچین کلمات کلیدی دقیقی، تعداد بازدیدکننده زیادی نداشته باشید؛ اما با این وجود این نوع کلمات کلیدی میتونه بیشتر باعث موفقیت کمپین شما بشه.
-مکان و موقعیت شما: کلمات کلیدی که موقعیت شما رو شامل میشن برای کسب و کارهای محلی استفاده میشه. کسب و کارهای محلی باید شامل نام شهر، شهرهای همسایه، اطلاعات شهرستان و کلمات کلیدی اینچنینی باشد. برای مثال “بهترین ماست چکیده در ایران”
-کلمات کلیدی منفی: کلمات کلیدی منفی، کلماتی هستن که شما دوس ندارید در تبلیغاتتون نمایش بدین. برای مثال اگه شما مغازه ماست فروشی دارید، کلمه “رایگان” برای کسب و کار شما یک کلمه کلیدی منفی محسوب میشه. چرا که شما نمیخواهید که در نتایج جستجوی “ماست چکیده رایگان” نمایش داده بشین.
۳- ایجاد تبلیغات جذاب و مرتبط
ttentionA: توجه مصرف کنندگان را به خود جلب کنید.
nterestI: مصرف کنندگان را با توجه به مزایای خودتان و با ارائه تخفیف یا ارتقای محصول؛ علاقه مند کنید.
esireD: مصرف کنندگان را متقاعد کنید که به محصولات شما نیاز دارند و اینگونه آنها را مشتاق محصولاتتان کنید.
ctionA: این مرحله شامل اقداممصرف کننده به تماس با شما، پرداخت برای خرید محصول، عضویت برای خبرنامه، یا حتی مشاهده وب سایت شما و ... میشود.
خب، حالا تبلیغات شما آماده است!
مطمئن بشین که کاربران وقتی با استفاده از تبلیغات کلیکی به سایت شما هدایت میشن، بتونن به راحتی به اطلاعات مربوط به اون آگهی دسترسی پیدا کنند. اگر کاربری با استفاده از تبلیغات کلیکی وارد وب سایت شما بشه و محتوای وب سایت رو مطابق با محتوای تبلیغ نبینه و به سرعت از وبسایتتون خارج بشه، هرچقدر هم که هزینه و زمان صرف کرده باشین؛ بی فایده بوده. محتوای وب سایت شما باید مخاطب رو جذب کنه و نگه داره.
۴- اهداف خودتون رو تعیین کنید و روی داده ها نظارت داشته باشید.
تعداد کلیکها
دفعات نمایش آگهی
نرخ کلیک یا CTR (نسبت کلیکها به دفعات نمایش آگهی)
هزینه هر سفارش
میزان بازگشت هزینه تبلیغات (ROAS)
و ...
شما باید بدونین که چرا این کمپین تبلیغاتی رو راه اندازی کردید و باید روی کدوم داده ها تمرکز کنید. اگر شما فقط روی میزان بازدیدتون تمرکز کردید، پس چیزی که براتون مهمه تعداد افرادی هست که با این تبلیغات به وب سایت شما هدایت میشن. اگه شما دارای یک وب سایت فروشگاهی هستین، حتما توجه ویژه ای به میزان هزینه تبلیغات به ازای هر سفارشی که از مشتری میگیرین، دارید. اگر فروشگاه محلی و کوچیکی دارین و یک کمپین تبلیغات کلیکی راه انداختید که فقط مردم رو از وجود فروشگاهتون آگاه کنین، چیزی که براتون اهمیت بیشتری داره میزان کلیکها بر اساس دفعات نمایش آگهی هست.
بعد از انجام مراحل فوق و با گذشت زمان، یه سری داده های مشخص دارید که به شما اجازه میده متوجه بشین چه کارهایی منجر به تغییر در کسب و کارتون شده و بهتون کمک میکنه کم کم انتخاب کلمات کلیدی و روند کارهای تبلیغاتی تون رو ارتقا بدید.